2019 Duvak Modelleri

 

Gelinliği tamamlayan pek çok detay vardır bunlardan biri de hiç kuşkusuz duvaktır. Duvaklar gelinlikle birlikte gelinlikçiden alınabileceği gibi internet ortamından da satın alınabilir. Buna örnek olarak trendyol verilebilir. Sitede farklı zevklere hitap eden duvak modeli bulmak mümkün. 2019  Duvak Modelleri ve isimleri nelermiş birlikte göz atalım;

Omuz hizasında duvak

Dantel Duvak Modelleri

Püsküllü duvak

Uzun Duvak Modelleri

Şeklinde modeller bulunmaktadır.

 

Omuz hizasında olan duvakların kullanımı oldukça rahattır rahat hareketi sağlar. Dantel detaylı duvaklar ise kısa ya da uzun olarak tercih edilebilir her türlü gelinliğe zarafet katar. Günümüzde yeni yeni moda olan püsküllü duvak tercihi ise giderek artmaktadır. Gözümüzün alıştığı duvakların dışında olan model, gelin adayına sade ama şık bir görünüm kazandırır. Ayrıca internet ortamından satın alınan bu duvaklar oldukça ekonomiktir.

Duvak Modelleri Nelerdir

 

Dantel Duvak Modelleri

Gelin duvak modelleri arasında romantik ve şık görünüşü ile yerini alan bir diğer model ise dantel duvaklardır. Bu modellerin vazgeçilmezi Fransız dantelidir. Fransız dantelinin zarif dokusu gelinliğinizin üzerinden narin bir su gibi akıp giderken siz de kendinizi nostaljik bir aşk masalının içinde gibi hissedersiniz. Kısaca yıllardır kibarlığın ve şıklığın öncüsü olan danteller, gelinliğe eşlik ederken de görevlerinden vazgeçmiyor. Gelinliğin detaylarında ve tabii ki duvağınızda kullanacağınız dantel parçalar ile güzelliğinize güzellik katacaksınız.

Duvaklar gelinlikle birlikte gelinlikçiden alınabileceği gibi internet ortamından da satın alınabilir.

 

Geleneksel veya klasik fark etmez. Neredeyse bütün modellere dantel duvak modelleri  oldukça yakışıyor. Son dönem gelinlerine, kataloglara ve tasarımcıların ürünlerine göz atacak olursanız, siz de dantelin modasının asla geçmediğini kendi gözleriniz ile görebilirsiniz. Dantelin modern bir çizgiye oturtulması ile ortaya çıkarılan tasarımlar hayalinizdeki gelinliği kat be kat güzelleştirecek. Fark yaratmak, zarafetinizi arttırmak ve aşkınızı sembolize edecek romantik bir duvak için danteli tercih ederek kendinizi prenses gibi hissetmeniz mümkün. Ayrıca Fransız dantelini saç aksesuarı olarak kullanmanız da mümkün. Büzgülü bir şekilde saçınıza tutturduğunuz dantel sayesinde, duvağınız yüzünüze tüm zarafetiyle oturacak ve örttüğünüzde oldukça şık duracak

Uzun Duvak Modelleri

Kraliyet gelinleri her zaman uzun duvaklar tercih ediyorlar. Onların geleneklerine göre duvak ne kadar uzunsa gelin o kadar asildir. Uzun duvak modelleri asaleti çağrıştırıyor gerçekten. Uzun duvaklarda da bu yıl rahibe modeller öne çıkıyor. Çepeçevre kenarları dantel işlemeli bu modellerde genelde kuyruk kısmında motifler daha yoğun vurgulanıyor. Kabarık uzun duvaklar daha az tercih edilir olsa da sade uzun duvaklar popülerliğini koruyor.

Toplu ya da açık saçlarla tercih edebileceğiniz uzun duvaklar küçük pırıltılarla, inciler veya üç boyutlu çiçeklerle süslenebiliyor. Genellikle sırt, göğüs veya omuz dekolteli gelinliklerle tercih edilen uzun duvaklar, gelinliğe ayrı bir zarafet katıyor. Duvak seçiminde gelinlik modeli kadar düğün konsepti de önemlidir.  Salon düğünler için uzun duvaklar, özellikle duvağı taşıyan küçük nedimeleriniz varsa, şık bir tercih olacaktır.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here