Yeni evlilerin tercih etmiş olduğu birçok dekorasyon fikri bulunur.  Bu fikirler arasında sıklıkla tercih edilen taş duvar modelleri  hem salonları hem de mutfakları renklendiren ürünlerden biridir.  Taş duvar modelleri kültür tuğlası olarak da adlandırılan el emeği şeklinde yapılan ürünlerdir.

İstenilen  metrekareye uygun olacak şekilde tercih edilebilir. Aynı zamanda yeni evlilerin seçmiş oldukları renk tonları üzerinden de yine istenilen duvara monte edilme işlemi gerçekleştirilebilir. Alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından yapılan duvar taşı uygulamaları aynı zamanda evinize otantik bir görünüm kazandırır.

Dekorasyon Yaparken Kullanılan Altın Fikirler Nelerdir?

Yeni evliler tarafından tercih edilen aynı zamanda evlerinin dekorasyonunu değiştiren kişiler tarafından yapılan taş duvar çeşitlerinin  yanı sıra zeminlerin ve tavanlarında değiştirilmesi durumu söz konusu olabilir.  Tüm zeminler üzerinde uygulanabilen 2021 yılında karo modeller daha çok popülerdir.

Aynı zamanda tavanlarda uygulanan gergi tavan modelleri de yine son zamanların en popüler ürünlerinden biridir.  İstenilen şekilde tercih edilen gergi tavan modelleri, farklı renklerde ve desenlerde uygulanabilen yöntemlerden biridir.  Bunun dışında kartonpiyer olarak kullanılan Tüm ürünler yine Tavanları ve duvarları süsleyen aksesuarlardan biridir.

Duvar Taşı Nedir

Dekorasyon Fiyatlandırmaları Nasıl Olur?

Yapılacak dekorasyonum ağırlığına aynı zamanda kaliteli ürünlerin kullanım kullanılmadığına bağlı olacak şekilde fiyatlandırmalar da farklılık gösterebilir.  Bu nedenle dekorasyon fiyatlandırmaları hakkında net bir bilgilendirme yapmak pek mümkün değildir.

Kullanılacak eşyalar ya da yeniden alınacak eşyalar da yine dekorasyon fikirleri içerisinde yer alacağından dolayı farklı fiyatlandırmaları tabi olabilir. Tüm işlemler ortalama olarak 2 gün ile 3 ay içerisinde tamamlanacak şekilde tercih edilmelidir. Büyük  evlerde bu süre 6 aya kadar çıkabilmektedir.

Dekorasyon İçerisinde Farklılık Arayanlara Özel Ürünler Nelerdir?

Dekorasyon ürünleri içerisinde yer alan swarovski taşlarda yine avizelerde ve farklı dekor ürünlerinde kullanılabilir. Yeni evli çiftlerin de sıklıkla tercih etmiş olduğu swarovski taşlar aynı zamanda tablolarda ve duvarlarda da kullanılabilecek şekilde dizayn edilmiş ürünlerdir.

Bunun dışında hafif ve ahşap ürünler de yine dekorasyon içerisinde kullanılabilecek çeşitleridir. Mobilyalarda ya da aksesuarlar da kullanılan hazır modeller otantik havayı seven kişiler tarafından tercih edilebilir.  Ahşap ürünlerde yine dekorasyon ürünlerinde ya da oturma gruplarında da tercih edilen ve ortamın ağır görünmesini sağlayan ürünlerdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz